5 goede redenen om te coworken bij Hive5

 In Artikels

enEnglish frFrançais

Coworken bij Hive5 is zoveel meer dan een open space delen met andere freelancers of kleine ondernemingen …

 

1°) Stimulerende werksfeer

“Telkens ik Hive5 betreedt, krijg ik dezelfde indruk”, verduidelijkt Fred Wauters, stichter van Ex Abrupto. “De gemeenschappelijke ruimte is de eerste die je te zien krijgt bij het binnenkomen. Sommigen ontspannen zich, anderen voeren een geanimeerde discussie terwijl een kleine groep in een iets meer afgelegen hoekje een business plan bespreekt. Andere aanwezigen kijken samen naar een pc-scherm of zijn aan het bellen … Een drukke bijenkorf waar toch een ontspannen sfeer hangt. Als je de open space verlaat, verandert de atmosfeer: iedereen is geconcentreerd aan het werk met respect voor de andere coworkers. Gesprekken worden fluisterend gevoerd en als iemand wordt gebeld dan verlaat de coworker de werkruimte zodat de anderen niet worden gestoord …”

 

2 °) Volop opportuniteiten voor interactie en networking

“Interactie met andere coworkers is wat ik het meest waardeer bij Hive5”, merkt Debora Mongiovi op, consultant en medeoprichter van Diiiz. “Wij zijn allemaal ondernemers. Gedachten en ideeën uitwisselen, advies vragen, ervaringen delen, werken zeer stimulerend. En er mogelijke nieuwe business uit halen, is zeker een extra troef!”

 

3 °) Doordachte infrastructuur

Bij Hive5 stopt het niet bij mooie bureaus en comfortabele stoelen. De inrichting is sfeervol en rustig. De grote ontspanningsruimte biedt ontelbare mogelijkheden. Je kunt er gaan zitten en ontspannen. Mis de comfortabele zitbanken niet in de tv-hoek! “Je vindt er alles wat je nodig hebt om te werken”, voegt Debora Mongiovi eraan toe. “Een printer met scanner, ruime vergaderzalen uitgerust met een groot presentatiescherm, vergaderzalen voor het creatieve werk met een bord voor het brainstormen en het uitwisselen van ideeën.”

 

4 °) Ideale ligging

Een andere sterkte is de centrale ligging van Hive5. Merode is zeer centraal gelegen. Het maakt niet uit of je je met de metro, tram, bus of trein verplaatst. Vanuit Merode is het slechts vijf minuten lopen naar Hive5. Uiteraard is Hive5 ook bereikbaar met de auto of de fiets. Coworkers kunnen gebruikmaken van fietsstalling. Kom je toch met de auto, dan kan je een parkeerplaats reserveren.

 

5 °) Hive5-team ter beschikking

“Bij Hive5 staat er altijd iemand voor je klaar”, zegt Debora Mongiovi. “Gaël, Nathalie en Zoltan zijn steeds in de buurt en helpen je verder. En dat is echt een toegevoegde waarde. Good job!”

 

Spreekt Hive5 je aan? Probeer het een dag uit en overtuig jezelf!

Reserveer uw proefdag

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

coworking, millenials, coworking space, brusselscoworking, network, opportunities