Hive5-Securex: een partnerschap dat garant staat voor succes

 In Artikels

enEnglish frFrançais

Hive5 is voor start-ups en ondernemers een echte springplank naar succes. Deze coworkingruimte stelt haar lidmaatschap bij Securex immers ten dienste van de leden van haar community om hen een extra duwtje in de rug te geven en hen op weg te helpen naar succes.

 

Gemeenschappelijk doel: jouw welslagen

Coworkingruimte Hive5 is er gekomen op initiatief van Securex, met de bedoeling freelancers en andere ondernemers een moderne, dynamische en gezellige werkplek te bieden. In de Hive5-community ontmoeten en helpen coworkers elkaar. Ze creëren een sterk netwerk en streven samen naar succes. Om hen hierbij te helpen, knoopt Hive5 ook samenwerkingen aan met externe start-ups die een meerwaarde kunnen betekenen voor zijn leden, zoals myteamplan en GoLegal.

 

Securex, je partner voor succes

Ben je een ondernemer en heb je advies nodig? Schakel Securex in! Je krijgt hulp in elke fase van je activiteit. Je krijgt advies, opleiding en operationele ondersteuning bij:

  • De uitwerking van je idee en de ontwikkeling van je bedrijf
  • De commerciële strategie en het uitbreiden van je klantenbestand
  • Het financiële beheer van je activiteit
  • Je persoonlijke ontwikkeling
  • Het administratieve beheer van je activiteit

 

Kom erbij

De Hive5community staat open voor iedereen, of je nu lid bent of niet. De leden hebben makkelijk toegang tot de tools van Securex en genieten voorkeurstarieven voor de diensten van het sociaal secretariaat en het ondernemingsloket. Om de banden met de ondernemers nog strakker aan te halen, tekent Joëlle Boutefeu, Business Coach bij Securex, elke maandag present bij Hive5. Ze geeft er begeleiding en mentoring aan ondernemers die dat nodig hebben.

 

Eerste aanwerving dankzij Hive5 en Securex

Fred Wauters, oprichter van Ex Abrupto, nam deze kans te baat om zijn eerste medewerker aan te werven. “Toen ik Gaëlle, de beheerder van Hive5, aansprak over mijn project om een eerste medewerker aan te werven, heeft ze me meteen in contact gebracht met Joëlle”, vertelt de ondernemer. “Joëlle heeft me enorm geholpen, zowel met het in kaart brengen van de kosten, als met de formaliteiten en processen die je moet doorlopen om werkgever te worden. Ik voelde me begeleid, en dat heeft me echt gerustgesteld. Daarna heeft mijn klantenadviseur bij Securex de fakkel overgenomen met dezelfde professionele aanpak. Ik denk dat ik alles niet zo snel had kunnen doen zonder dat duwtje in de rug van Hive5.”

 

Heb jij ook zin om van al die voordelen te genieten? Kom een dag bij ons werken en ontdek zelf wat Hive5 voor je kan doen.

Recent Posts

Leave a Comment

apps, productivité, coworkinghive5, ecology, sustainability